Julbord på Ballbreaker

Julbord med en annorlunda inramning

Känner du för något utöver det traditionella julbordet i år? Vill du göra något unikt – något du inte gjort förut? Då passar Ballbreaker utmärkt. Här satsar vi inte enbart på god mat utan tar hand om gästerna före och efter julbordet.

Hos oss njuter ni av ett vällagat, klassiskt julbord med ”allt som ska finnas”. I restaurangen samlas ni – familjen, vännerna eller företaget – och kan i en avslappnad miljö ta för er av era favoriträtter. Vi erbjuder mat av högklassiga råvaror.
Aktiviteter före eller efter julbordet

Men det som gör oss verkligt unika är de aktiviteter som du kan koppla samman med måltiden, och om sanningen ska fram kan det vara trevligt att göra något före eller efter frosseriet. Det ger er en chans att umgås på ett avslappnat sätt.

Välj på en rad olika paketlösningar som passar företagsändamål såväl som privata. Ni kan spela bowling, anordna en tre- eller femkamp, spela biljard, slappna av i relaxen, köra i racingsimulatorer eller sätta ihop ett paket av våra aktiviteter som passar just din grupp. Hör av er till oss så planerar vi något utifrån era önskemål.

Vårt mål är inte bara att servera bra mat utan också att ta hand om er en hel kväll.

Du hittar Ballbreaker på två ställen i Stockholm: Gärdet och Kungsholmen. Vi börjar servera vårt julbord den 27/11 . På båda ställena erbjuder vi ett klassiskt svenskt julbord i kombination med spännande aktiviteter i en miljö som bokstavligen har allt.

Nedan hittar du några aktivitetspaket som brukar vara populära. Men som sagt, har du, din familj, din företagsgrupp eller ditt kompisgäng några önskemål, hör av er så ordnar vi det.

Till hemsidan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *