Fira jul med TV4 och Anna Brolin

Anna Brolin är TV4:s julvärd Foto: Pär Bäckstrand/TV4 AB
Det lackar mot jul. På julafton kommer Anna Brolin att hålla TV4-tittarna sällskap från eftermiddagen och genom hela kvällen. Anna fyller sin julstudio med massor med gäster, sportvänner och artister som hälsar på för att pratar om jul, roliga anekdoter och spela musik.

I tablån trängs mat, deckare, julpyssel, filmer, klassiska julprogram och julspecialer från höstens mest omtyckta serier när TV4-Gruppen laddar inför årets mest älskade högtid. Först ut är TV4:s egen pysseltomte Ernst Kirchsteiger som verkligen vet hur man får till julmyset i Jul med Ernst. Bondesäsongen når sin kulm när bönderna gör sina avgörande val i finalen av Bonde söker fru och artisterna samlas igen i Så mycket bättre – återträffen. På julafton leder Gry Forssell O, helga natt, den stämningsfulla konserten från Örebro som i år gästas av bland andra Carola och Peter Jöback. Julafton avslutas i vanlig ordning med TV4-klassikern – och mörka komedin – Tomten är far till alla barnen.

Nyhetsmorgon är uppe i ottan under jul – och nyårshelgen. Jenny Strömstedt och Steffo Törnquist är på plats i studion och fyller på med nyheter blandat med julstämning och besök av spännande gäster. Förutom Jenny och Steffo lotsar Tilde de Paula Eby, Peter Jihde och Jessica Almenäs med kollegor. Dessutom får redaktionen förstärkning av Agneta Sjödin och Lotta Engberg som gästar som programledare den 21 respektive 28 december. Recensenterna Ronny Svensson och Fredrik Strage presenterar med sina årsbästalistor och under storhelgen sänds reportageserie Följ en kändis på jobbet där tittarna får hänga med bland andra Måns Zelmerlöw och Isabella Löwengrip till deras arbetsplaster.

I Sjuans jul välkomnar Jamie Oliver tittarna hem till sig med programmen Julmat hemma hos Jamie och Jamie Olivers jullovsmat där julmat varvas med familj och traditioner. Kanalen bjuder även på gastkramande säsongsfinal av snackisen En natt på slottet och skrattfest när gubbarna i Monthy Python återförenas på O2 arena i London med showen Monthy Phyton: One down, five to go. Dessutom blir det massor av härliga filmklassiker som Sagan om ringen-triologin och Forrest Gump.

TV12 bjuder på en alternativ jul med massor av sport, action och skräck. Här får alla sportälskare sitt lystmäte i form av Handbolls EM – damer och Innebandy VM – herrar. Travet kör årskrönika med Travåret 2014. Den 27 december blir det reprismataron med alla avsnitt av höstens populära serie Bara bajare. Filmtemat i kanalen är action och skräck.

I TV4 Play samlas mängder av matprogram med profiler som Leila Lindholm, Tina Nordström och Paolo Roberto samt ett härligt buskispaket med välkända profiler som Stefan & Krister. I TV4 Play Premium blir det dokumentärmaraton och svensk deckarfest med mängder av rullar.

Under hela julhelgen dyker det upp personliga julhälsningar från artister och profiler på TV4:s Facebook och via Instagram bjuder TV4-huset på en alternativ julkalender i form av gissa tomten – fullspäckad med kanalens kära profiler maskerade med tomteskägg.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *