Det bjuds på Julbordspaket med julshow på Örenäs slott

Övernattning på slottet och traditionellt skånskt julbord för såväl gammal som ung i stämningsfull miljö med julshow, musik och dans.

Det är en speciell upplevelse att befinna sig på vackra Örenäs Slott när temperaturen faller utanför fönstren och bäddar in slottsparken i ett frostigt vintertäcke. En tid då levande ljus, trivsam miljö och julbord står i fokus.

Mellan den 22 november och 20 december dukar vi upp till stor matfest med allehanda kulinariska läckerheter anpassade efter högtiden. Köket serverar utsökt mat komponerad av förstklassiga råvaror och vårt populära julbord uppskattas av alla åldrar och har något för alla smaker. Lämna stök i kök hemma och låt det väl smaka med skinka, flertalet sillsorter, nygräddat bröd, köttbullar, kål och allt annat som hör det skånska julbordet till.

Nytt för den här säsongen är vår fartfyllda julshow. Vi kan garantera en oförglömlig kväll där sill, skinka och god julmat går hand i hand med svängiga pop- och rockklassiker från 60-talet fram till i dag. Vi bjuder dessutom upp till dans med liveband på kvällen. Låt er hänföras av de musikaliska tonerna och dansa in vinternatten tillsammans på Örenäs Slott.

För dig som bokar vårt julbordspaket ingår traditionellt skånskt julbord, kaffe i slottets salonger, dans till liveband i slottet (endast vissa datum), julshow (endast vissa datum), övernattning samt stor frukostbuffé. Det är aldrig för tidigt att boka julbord. Unna er det där lilla extra i väntan på tomte.

Hemsidan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *